Preview Mode Links will not work in preview mode

Sanne Plantinga

Mar 31, 2021

'Mijn vuur wil stromen en ik merk dat ik de wereld zoveel te geven heb. Maar ik voel me tegelijkertijd ook zo onzeker. Hoe kan ik dat zelfvertrouwen in mezelf ontsteken?'

Deze vraag kreeg ik gister binnen van een mooie volger. Ik voelde 'm direct en nam daarom ook direct deze allereerste 'Vraag Sanne-podcast' op.

In...


Mar 24, 2021

Waar houd jij je jezelf nog tegen in het leiden van een vervullend, vreugdevol, vrij en overvloedig leven? 

Ik zie bij zoveel mensen om me heen dat er nog zoveel meer mogelijk is, dan het leven dat ze nu leiden. Dat er nog een schat aan potentie open te maken valt.

Alleen zit je er zelf met je billen bovenop. Je ziet de...


Mar 14, 2021

Ehh.. had ik niet net gezegd dat de podcast voortaan elke week zou komen? En dat ik ze korter voor je wilde maken? Yep. And I’m breaking that promise already.

Want ik merkte dat ik mezelf hierin toch nog een beetje aan het beperken was. Ten eerste voel ik ten diepste dat ik podcasts wil - en alleen kán - opnemen als...


Mar 11, 2021

Je weet welke deur er dicht mag, welk jasje niet meer past, waar je mee mag stoppen. Wat niet meer goed voelt, wat niet meer stroomt, wat je anders wil.

En tegelijkertijd voel je dat er iets nieuws op je ligt te wachten. Iets wat nog beter bij je past. Iets wat nog kloppender voor je voelt.

Je kunt het alleen nog niet...


Mar 5, 2021

Misschien heb je er ooit van gehoord: een (familie)opstelling. Als je nog nooit een opstelling hebt ervaren, kan het concept ervan misschien nog een beetje 'abracadabra' voor je zijn.

Omdat ik zelf inmiddels een aantal opstellingen heb ervaren en hier zó van onder de indruk was, wilde ik met deze podcast je...