Preview Mode Links will not work in preview mode

Sanne Plantinga

Feb 21, 2023

Ik vond dat ik faalde, toen ik me besefte dat ik met mijn '30 dagen lang elke werkdag een podcast opnemen'-experiment wilde gaan stoppen. Ik had het erover met mijn partner Friso (Visser) en ik merkte dat hij héél anders keek naar de concepten 'experimenteren' en 'falen'.

In dit podcastgesprek zoomen we hier op in....


Feb 17, 2023

In deze kortste podcast ooit, geef ik je simpelweg een friendly reminder: fill your own cup first. Voor alle moeders, vaders, vrienden, vriendinnen, dochters, zonen, hulpverleners: je hebt alleen wat te geven als je zélf genoeg hebt. 

Kus!

Word Vriend van de Podcast

Waardeer je mijn podcasts en wil je deze...


Feb 16, 2023

In deze podcast deel ik over de oude wond die in mij getriggerd is in mijn huidige zoektocht over hoe ik wil ondernemen. Wat daarin kloppend voelt voor mij.

Kan ik advies van een ander aannemen, zonder bij mezelf weg te raken? Wat heb ik daarin nodig? En wat is die oude wond, die blootgelegd wordt in dit proces?

Ik...


Feb 15, 2023

In deze podcast deel ik met je hoe je voor jezelf kunt ontdekken of het tijd is om ergens mee te stoppen of niet. Wanneer kun je die zuivere keuze maken?

De afgelopen tijd zat ik zelf in een aantal situaties waarin ik twijfelde of ik er uit wilde stappen of niet. De vraag die ik in deze podcast deel, hielp me toen heel...


Feb 14, 2023

'Of je nu in de flow zit of niet, maak met jezelf de afspraak dat je die taken gaat uitvoeren', las ik vanochtend bij een mede-ondernemer op Instagram (who I love - don't get me wrong).

Het maakte me wat verdrietig. Ik vroeg me af: is dat wel echt waar? En is dat de manier waarop we doelen willen behalen c.q. succesvol...