Preview Mode Links will not work in preview mode

Sanne Plantinga

Oct 23, 2023

Ik had even de neiging om (online) te verbloemen hoe brak ik nog was na mijn feestje, afgelopen zaterdag. Maar dit voelde zó beklemmend, dat ik dacht: fuck it, ik wil gewoon volledig mezelf kunnen zijn. En dit juist wél delen.

Daarmee opende er weer iets in mij, waardoor ik me realiseerde: mezelf toestaan om helemaal...


Oct 20, 2023

Voel je ergens het verlangen om te emigreren en alles hier achter je te laten? Of misschien wel een lange reis maken of vakantie te boeken? 

In deze podcast vertel ik je dat datgene wat je zoekt, ook in het hier en nu te vinden is. Waarbij je er heus ook nog stééds voor kan kiezen om te gaan emigreren of reizen - maar...


Oct 16, 2023

Deze podcast is voor jou als je graag vanuit je roeping zou willen leven en werken, maar nog niet precies weet wat die roeping dan is.

Het kan dan een mindfuck zijn om te denken dat je éérst die roeping helder moet hebben, voordat je een nieuw pad durft in te slaan. 

Wat is mijn visie op hoe je je roeping kunt...


Oct 11, 2023

Het is een thema waar ik nu middenin zit: mijn beelden voor de toekomst durven loslaten, geaard zijn in het 'hier en nu', de ruimte durven geven aan hoe mijn leven wil stromen en erop vertrouwen dat het leven goed, vriendelijk en wijs is.

Hoop dat jij hier ook iets voor jezelf weet uit te halen. Let me know!

Stuur me...